De praktijk

De praktijk is gestart in 2004 in Valkenswaard door Erwin Franken. Na diverse omzwervingen, o.a. diverse praktijken in Duitsland, Nederland en in de topsport (Olympisch handboogteam en Rabobank Wielerploeg) werd de praktijk “Noteboom“, toen nog gelegen in de Molenstraat, overgenomen.

 

Via een tussenstap in de Peperstraat (2008), verhuisde de praktijk in 2011 naar het nieuwe gezondheidscentrum de Emmalaan. Een grote, moderne praktijk met circa 200m2 aan oefenruimte als hart van de praktijk.

 

2011 was een druk jaar, want tegelijkertijd met de verhuizing naar de Emmalaan werd in Bergeijk de praktijk aan de Molenakkers overgenomen. De praktijk groeide al snel uit zijn jasje en in 2014 verhuisde we naar de Mr. Pankenstraat. Van het oude pand bleven alleen de buitenmuren overeind staan.

 

Het resultaat is een frisse praktijkruimte met een grote oefenruimte. In 2017 was de laatste verbouwing, met uitbreiding van de oefenzaal en een behandelkamer erbij is de praktijk verder gegroeid naar de huidige omvang.

IMG_0292_edited.jpg