top of page

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten zijn allemaal gespecialiseerd in specifieke klachten en behandelingen. Daardoor bent u bij ons verzekerd van optimale kennis en ervaring.​ Op basis van uw klachten plannen wij u in bij een daarvoor gespecialiseerde therapeut.

 

Door samenwerking met andere zorgverleners en organisaties kunnen wij u de beste zorg geven.

CVFF-09.jpg

De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van het bewegingsapparaat. Indien er een disbalans ontstaat tussen belasting en belastbaarheid, kunnen er klachten ontstaan. De fysiotherapeut kan helpen deze disbalans te verminderen en op te heffen.
De klachten kunnen uit de spieren of gewrichten komen, maar ook een matige conditie of een aandoening kunnen klachten veroorzaken.

Een behandeling duurt ongeveer een half uur. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut zich een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen om tot het gewenste resultaat te komen. De fysiotherapeut(e) beschikt over diverse behandelmogelijkheden.

 

Daarnaast zorgt de fysiotherapeut voor preventief advies, voorlichting en begeleiding om herhaling of verergering te voorkomen.

Wij verwachten van u dat u zelf actief meewerkt aan het verminderen van uw klachten (door o.a. oefeningen te doen).

Goede communicatie tussen u en uw fysiotherapeut draagt bij aan het herstel. Onze fysiotherapeuten hebben zich namelijk gespecialiseerd in diverse richtingen (zie specialisaties en aandachtsgebieden). Alle therapeuten staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister SKF.  

bottom of page