top of page

Knie revalidatie

Knieklachten komen veel voor in de praktijk. Bij de behandeling zijn niet alleen kracht en bewegelijkheid belangrijke eigenschappen, maar ook het looppatroon, belasting en belastbaarheid moeten beoordeeld worden in de behandeling.

CVFF-15.jpg

Binnen ons team hebben wij verschillende knie specialisten. Samen behandelen, onderzoeken en revalideren ze knieklachten door sport, werk, slijtage, na een trauma of na een operatie.
 
De praktijk neemt deel aan een speciaal programma voor heup- en knieartrose. Door een goede samenwerking met huisartsen en specialisten vormt de fysiotherapie een belangrijke schakel in het herstelproces.

GLA:D is een voorlichtings- en trainingsprogramma voor patiënten met heup- en knieartrose, dat is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Het programma vermindert pijn en voorkomt dat klachten verergeren. Zo kunnen patiënten in hun eigen buurt en met eigen inzet een knie- of heupprothese uitstellen of zelfs voorkomen. Binnen dit programma werkt onze praktijk nauw samen met Máxima MC en huisartsen organisatie PoZoB.

bottom of page