top of page

Over onze praktijk

Centrum voor fysiotherapie Franken is een vooruitstrevende, energieke praktijk voor leefstijl en beweegzorg. We stimuleren en enthousiasmeren iedere dag met passie onze patiënten om in beweging te komen én te blijven. Wij vinden het belangrijk om met aandacht naar de patiënt te kijken en wat diegene persoonlijk nodig heeft. Hierbij combineren we verschillende vormen van behandeling en komt altijd ons motto terug: ‘Blijf in beweging’. Dit doen wij samen met een ervaren team aan fysiotherapeuten. Ons hechte team werkt nauw met elkaar samen op locaties in Valkenswaard en Bergeijk. Wil je weten wie misschien jouw toekomstige collega's worden? Bekijk het hier

Werken bij ons

Je werkt bij CVFF op onze locatie in een dorpspraktijk in Bergeijk of Valkenswaard. Werken bij ons betekent dat je iedere dag samenwerkt binnen een gemotiveerd team van jonge en energieke fysiotherapeuten. Binnen ons team hebben wij uiteenlopende specialisaties in o.a.; oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie, bekkentherapie, handtherapie, COPD en knie-revalidatie. Door de vele specialisaties is er tijdens het werk de mogelijkheid om continue te overleggen, leren en te bekijken welke zorg je patiënt het beste kan gebruiken. De lijntjes met andere (para-)medische specialisten in de omgeving zijn kort en je werkt hier nauw mee samen. Je wordt ondersteund door onze secretaresses waardoor jij je kunt bezighouden met het behandelen van je patiënten!

Wat maakt werken bij ons leuk volgens collega's?

Anke: "Er hangt een prettige, pro-actieve werksfeer. Iedereen wordt gezien, persoonlijk benaderd en heeft zijn/haar eigen mogelijkheden tot groei. Met de verschillende persoonlijkheden is het samen een team wat veel mogelijkheden biedt."

 

Isolde: "Het laagdrempelige contact met zowel collega's als met patiënten. En de ruimte die ik krijg om mij te ontwikkelen."

Noortje: "Er is ruimte voor ontwikkeling, stimuleren in scholingen en cursussen, met financiële ondersteuning. De patiënt staat centraal, waardoor de behandelwijze over het algemeen gelijk is binnen het team. Patient in de context zeker niet vergeten."

Wat bieden wij je?

 • Een leuke werkomgeving, waarbij we veel lol maken tijdens en tussen de behandelingen door.

 • Vergoeding van opleidingen die we in onderling overleg afstemmen op jouw behoeften en interesses.

 • Een leerzame omgeving met ervaren en kundige therapeuten, waarbij we continu vraagstukken bespreken. Ook zijn er verschillende intervisie-momenten per jaar.

 • Persoonlijke aandacht voor jou als mens, je bent bij ons geen nummertje.

 • Een goed salaris dat is afgestemd op jouw kennis en ervaring.

 • Een vergoeding voor woon-werkverkeer.

 • Vergoeding van de kosten voor aansluiting bij het kwaliteitsregister.

 • Een professionele en innovatieve organisatie die geregistreerd is bij het Keurmerk Fysiotherapie (SKF). We werken met zorgplannen van Fysiotopics en leveren hiervoor data aan.

 

Wie ben jij?

 • Enthousiast, open en gedreven. 

 • Staat klaar voor je patiënten en je collega's.

 • Stimuleert een positieve gezondheid en zet mensen aan tot het volgen van de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen.

 • Hebt een multi-modale aanpak, waarbij je meerdere behandelmethoden combineert.

 • Je betrekt op de juiste momenten de relevante collega’s of andere (para-)medici.

Vacatures bij CVFF

Solliciteer dan op één van onze onderstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie naar info@cvff.nl

Schermafbeelding 2023-10-17 om 14.32_edited.png
Enthousiaste Fysiotherapeut (Bergeijk)
CVFF-06.jpg
Open sollicitatie

Ben jij de therapeut die ons gezellig team komt versterken? We horen graag van je!

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons gerust een open sollicitatie en wie weet drinken we binnenkort een bakkie koffie!

Stage lopen bij ons

Dat kan! Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste stagiaires die graag ervaring op willen doen binnen een gedreven team. Is het nu voor een meewerkstage of afstudeerstage, we kijken met plezier samen naar de mogelijkheden voor jou.

 

Stuur ons je motivatie en CV naar info@cvff.nl en wellicht drinken we binnenkort samen een bakkie koffie!

bottom of page