top of page

Samenwerkingen 

Centrum voor fysiotherapie Franken gelooft in een totaalaanpak. Dat doen we door onze interdisciplinaire aanpak: we hebben veel specialisten in huis om die balans te bereiken. Als we denken dat we een externe specialist nodig hebben, dan zijn de lijnen kort. Zodoende kunnen we de meest optimale zorg bieden en kennis delen.

We werken o.a. samen met de volgende partijen:

Developer

Fysiotopics-logo.png

Fysiotopics

De vereniging FysioTopics werkt samen met haar leden en verschillende partners in de zorg aan structurele verbeteringen in de gezondheidszorg. Het verbeteren van de kwaliteit van zorg met oog voor doelmatigheid dat is waar wij voor staan.

Developer

MMC-logo.png

Maxima Medisch Centrum

MMC is het grootste medisch centrum van de regio Zuidoost-Brabant en is gevestigd op twee locaties: hartje Eindhoven en aan de rand van Veldhoven.

mcw_header.png

Quole

Quole is een medisch centrum gevestigd in Waalre.

Developer

Schoudernetwerk-logo.png

Schoudernetwerk Noord-Brabant

Het Schoudernetwerk bestaat uit orthopedisch chirurgen & schouderfysiotherapeuten welke zijn gespecialiseerd in de behandeling van schouderblessures en revalidatie na schouderoperaties binnen de regio Noord-Brabant.

Developer

TWC de kempen-logo.png

TWC de Kempen, wielrennen 

Wielervereniging TWC de Kempen is opgericht op 16 juli 1947 en is daarmee een van de oudere wielerverenigingen van Nederland. De vereniging heet voluit Toer- en Wieler Club “De Kempen”.

Tactiek, prikkelend beweegadvies

Anke is naast (kinder)fysiotherapeute bij ons, ook eigenaar bij Tactiek. Tactiek richt zich op het bevorderen van de gezondheid, middels informatievoorzieningen, cursussen, meekijken op de werkvloer maar ook met advies omtrent de beweegrichting van de ruimte/omgeving.

Developer

Keurmerk-logo.png

Stichting Keurmerk Fysiotherapie

Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken. Zij geven fysiotherapeuten inzicht in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, dit is de start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan de verbetering.

COGE-logo.png

Catharina Ziekenhuis

Twee ziekenhuizen, drie locaties, één maatschap. Een opdracht die de maatschappen orthopedie van het Catharina Ziekenhuis en het Maxima Medisch Centrum in mei 2011 zich als doel hadden gesteld. En met succes! De fusie tot Coöperatie Orthopedie Groot Eindhoven werd een feit.

Developer

SMC-logo.png

Sportmax

Sport Medisch Centrum heeft een team bestaande uit de beste sportartsen en bewegingswetenschappers binnen hun expertise. SMC Zuidoost Brabant is daarom hét sportexpertise centrum van Nederland, dat inspeelt op de toenemende behoefte aan verantwoord bewegen, sporten en presteren.

Developer

MS-logo.png

MS Zorg Nederland

MS Zorg Nederland is een netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten.

FyNeOn-logo.png

FyNeOn

Het Fysiotherapeuten Netwerk Oncologie (FyNeOn) is een netwerk van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de oncologie, die samen streven naar kwalitatief hoogwaardige zorg voor mensen met een oncologische aandoening en/of de gevolgen hiervan in alle fasen van deze ziekte.

Fysiovisie-logo.png

Fysiovisie

Fysiovisie is een netwerk van 30 fysiotherapiepraktijken in Zuidoost Brabant die u zekerheid van goede zorg bieden. Alle praktijken zijn HKZ-gecertificeerd. Samen hebben de praktijken alle specialisaties in huis om elke fysieke klacht op de beste manier te behandelen.

logo.png

ViaSana

ViaSana is een medische kliniek gevestigd in Mill.

Developer

ClaudicatioNet-logo.png

ClaudicatioNet

ClaudicatioNet heeft een landelijk dekkend netwerk van claudicatiotherapeuten gespecialiseerd in het geven van gesuperviseerde looptherapie.

Rensis-logo.png

Rensis

Bij Rensis gaat het om de menselijke maat. Een kleinschalige zorgaanbieder in de gehandicaptensector binnen de kern van Bergeijk, Rensis hanteert geen ondoordringbare bestuurslagen maar een eenvoudige communicatie- en beleidsstructuur. Door een open en kleinschalige organisatie houdt Rensis de lijnen kort.

AVV-logo.png

AVV, atletiek 

Atletiekvereniging in Valkenswaard die zich bezighoudt van atletiek op wedstrijd niveau tot met recreatief wandelen.

bottom of page