Samenwerking

 

Wij vinden samenwerking erg belangrijk omdat we ons bewust zijn dat we niet alles zelf kunnen oplossen. Daarvoor is samenwerking met andere collega’s in en buiten de zorg belangrijk. Zodoende kunnen we de meest optimale zorg bieden en kennis delen.

We werken o.a. samen met de volgende partijen:

 

 

Paramedisch

 • Fysiovisie - Fysiovisie is namelijk een netwerk van 30 fysiotherapiepraktijken in Zuid-Oost Brabant die u zekerheid van goede zorg bieden. Alle praktijken zijn HKZ-gecertificeerd, dit is een kwaliteitskeurmerk in de zorg. Samen hebben de praktijken alle specialisaties in huis om elke fysieke klacht op de beste manier te behandelen.

 • Rensis- Bij Rensis gaat het om de menselijke maat. Als kleinschalige zorgaanbieder in de gehandicaptensector binnen de kern van Bergeijk, hanteren wij geen ondoordringbare bestuurslagen maar een eenvoudige communicatie- en beleidsstructuur. Door onze open en kleinschalige organisatie houden we de lijnen kort.

 

Ziekenhuizen

 • COGE -Twee ziekenhuizen, drie locaties, één maatschap. Een opdracht die de maatschappen orthopedie van het Catharina Ziekenhuis en het Maxima Medisch Centrum in mei 2011 zich als doel hadden gesteld. En met succes! De fusie tot Cooperatie Orthopedie Groot Eindhoven werd een feit.

 • MMC - MMC is het grootste medisch centrum van de regio Zuidoost-Brabant en is gevestigd op twee locaties: hartje Eindhoven en aan de rand van Veldhoven.

 

Organisaties

 • MS zorg Nederland - MS Zorg Nederland is een netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten.

 • Fyneon - Het Fysiotherapeuten Netwerk Oncologie (FyNeOn) is een netwerk van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de oncologie, die samen streven naar kwalitatief hoogwaardige zorg voor mensen met een oncologische aandoening en/of de gevolgen hiervan in alle fasen van deze ziekte.

 • Claudicationet - ClaudicatioNet heeft een landelijk dekkend netwerk van claudicatiotherapeuten gespecialiseerd in het geven van gesuperviseerde looptherapie.

 • Schoudernetwerk Noord Brabant - Het Schoudernetwerk bestaat uit orthopedisch chirurgen & schouderfysiotherapeuten welke zijn gespecialiseerd in de behandeling van schouderblessures en revalidatie na schouderoperaties binnen de regio Noord-Brabant.

 

Sport

 • Sportmax - Als Sport Medisch Centrum hebben wij expertise en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ons team bestaat daarom uit de beste sportartsen en bewegingswetenschappers binnen hun expertise. SMC Zuidoost Brabant is daarom hét sportexpertise centrum van Nederland, dat inspeelt op de toenemende behoefte aan verantwoord bewegen, sporten en presteren

 • Dr. Goof Schep ,sportarts  -Dr Goof Schep heeft als aandachtsgebied vaatproblemen bij wielrenners en inspanningsdiagnostiek.

 • Olympisch Brabants netwerk-  Het Olympisch Netwerk Brabant is opgericht door Sportservice Noord-Brabant met steun van de provincie Noord-Brabant en het NOC*NSF. 1600 Brabantse topsporters en toptalenten maken inmiddels gebruik van de diensten van het netwerk. Het Olympisch Netwerk Brabant wil niet alleen de topsport verbeteren en professionaliseren, maar investeert ook in breedtesport. Jonge talenten kunnen dus ook aankloppen voor hulp.

 • TWC de Kempen ,wielrennen - Wielervereniging TWC de Kempen is opgericht op 16 juli 1947 en is daarmee één van de oudere wielerverenigingen van Nederland. De vereniging heet voluit Toer- en Wieler Club “De Kempen”.

 • AVV, atletiek - Atletiek vereniging in Valkenswaard die zich bezig houdt van atletiek op wedstrijdnivo tot wandelen.

 

 

OPENINGSTIJDEN:

Locaties en openingstijden:

Valkenswaard

Medisch centrum Emmalaan

Emmalaan 9
5554 JM Valkenswaard
040-2013664

 

Wij werken samen met:

Bergeijk

Mr. Pankenstraat 5

5571 CP Bergeijk

0497-571611

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.00 - 18.00

08.00 - 21.00

08.00 - 18.00

08.00 - 21.00

08.00 - 18.00

gesloten

gesloten

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.00 - 21.00

08.00 - 18.00

08.00 - 18.00

08.00 - 21.00

08.00 - 18.00

gesloten

gesloten