top of page

Samenwerkingen 

Centrum voor fysiotherapie Franken gelooft in een totaalaanpak. Dat doen we door onze interdisciplinaire aanpak: we hebben veel specialisten in huis om die balans te bereiken. Als we denken dat we een externe specialist nodig hebben, dan zijn de lijnen kort. Zodoende kunnen we de meest optimale zorg bieden en kennis delen.

We werken o.a. samen met de volgende partijen:

Developer

Zorgtopics.png

Zorgtopics

De vereniging Zorgtopics werkt samen met haar leden en erschillende partners in de zorg aan structurele verbeteringen in de gezondheidszorg. Het verbeteren van de kwaliteit van zorg met oog voor doelmatigheid dat is waar wij voor staan.

Developer

MMC-logo.png

Maxima Medisch Centrum

MMC is het grootste medisch centrum van de regio Zuidoost-Brabant en is gevestigd op twee locaties: hartje Eindhoven en aan de rand van Veldhoven.

mcw_header.png

Quole

Quole is een medisch centrum gevestigd in Waalre.

Developer

Schoudernetwerk-logo.png

Schoudernetwerk Noord-Brabant

Het Schoudernetwerk bestaat uit orthopedisch chirurgen & schouderfysiotherapeuten welke zijn gespecialiseerd in de behandeling van schouderblessures en revalidatie na schouderoperaties binnen de regio Noord-Brabant.

Developer

Keurmerk-logo.png

Stichting Keurmerk Fysiotherapie

Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken. Zij geven fysiotherapeuten inzicht in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, dit is de start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan de verbetering.

COGE-logo.png

Catharina Ziekenhuis

Twee ziekenhuizen, drie locaties, één maatschap. Een opdracht die de maatschappen orthopedie van het Catharina Ziekenhuis en het Maxima Medisch Centrum in mei 2011 zich als doel hadden gesteld. En met succes! De fusie tot Coöperatie Orthopedie Groot Eindhoven werd een feit.

Tactiek, prikkelend beweegadvies

Anke is naast (kinder)fysiotherapeute bij ons, ook eigenaar bij Tactiek. Tactiek richt zich op het bevorderen van de gezondheid, middels informatievoorzieningen, cursussen, meekijken op de werkvloer maar ook met advies omtrent de beweegrichting van de ruimte/omgeving.

Developer

MS-logo.png

MS Zorg Nederland

MS Zorg Nederland is een netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten.

Developer

ParkinsonNet.png

ParkinsonNet

ParkinsonNet staat voor de best mogelijke parkinsonzorg in Nederland met een landelijk netwerk van meer dan 3.900 zorgverleners gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson en parkinsonisme.

logo.png

ViaSana

ViaSana is een medische kliniek gevestigd in Mill.

Developer

chronisch-zorgnet.png

Chronisch ZorgNet

Chronisch ZorgNet is een landelijk kwaliteitsnetwerk van ruim 3500 eerstelijns zorgverleners, die gespecialiseerd zijn in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen.

Rensis-logo.png

Rensis

Bij Rensis gaat het om de menselijke maat. Een kleinschalige zorgaanbieder in de gehandicaptensector binnen de kern van Bergeijk, Rensis hanteert geen ondoordringbare bestuurslagen maar een eenvoudige communicatie- en beleidsstructuur. Door een open en kleinschalige organisatie houdt Rensis de lijnen kort.

bottom of page