top of page

Leefstijlcoaching

Het COOL-programma is gericht op het verbeteren van de algehele leefstijl van mensen die als doel hebben om blijvend gewicht te verliezen. 

 

Met behulp van je COOL-coach ga je niet alleen met beweging aan de slag, maar ook met jouw voedingspatroon, slaap, stress, ontspanning en positieve gezondheid. Het COOL-programma is een langdurig traject van twee jaar. Je hebt een-op-een gesprekken met jouw coach en groepssessies met jouw coach en mede-deelnemers.

CVFF 2020-018.jpg

Wat kan je verwachten tijdens de COOL-bijeenkomsten?

  1. Je werkt samen met jouw leefstijlcoach aan veranderingen in je leefstijl. Met jouw leefstijl bedoelen we voeding, bewegen, slaap, stress en ontspanning. Jouw coach ondersteunt je om je gedrag te veranderen.

  2. Je kijkt samen met jouw coach naar wat er nu al goed gaat.

  3. Je stelt samen met jouw coach doelen op met bijpassende acties waar je in jouw eigen tempo aan gaat werken.

  4. Je gaat zelfstandig aan de slag met bewegen of sporten. 

Wat wordt er van jou verwacht?

Deelname aan het COOL-programma is kosteloos. Wel zijn er verwachtingen bij iedere deelname. Het is de bedoeling dat je bij alle sessies aanwezig bent. Ook is het van belang dat je tussendoor aan de slag gaat met de doelen, die je samen met jouw coach hebt bepaald. Het totale programma duurt 2 jaar. Per jaar heb je 4 gesprekken met jouw coach. Daarnaast kom je ook 8 keer samen met andere deelnemers onder leiding van jullie coach.

Voor wie is dit programma?

Je kunt aan het programma meedoen wanneer je 18 jaar of ouder bent en je voldoet aan 1 van de volgende voorwaarden.

 

Je hebt:

  • Overgewicht (een BMI tussen 25 en 30) en daarnaast slaapapneu, artrose, een vergrote buikomvang, een verhoogd risico op diabetes of een hart- en vaatziekten hebt

  • Ernstig overgewicht hebt (een BMI van meer dan 30).

Wil je meer weten?  Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook voor individuele coaching terecht zonder het COOL-programma!

bottom of page