top of page

Beweegcentrum Vlaslant is Centrum voor fysiotherapie Franken per 1 januari 2024

Beste mensen,

Na ruim 40 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut in mijn praktijk en Beweegcentrum Vlaslant, ben ik verheugd om u mee te kunnen delen dat ik een goede opvolger heb gevonden die mijn activiteiten zal voortzetten:

Per 1 januari 2024 is de praktijk overgedragen aan Maatschap voor Fysiotherapie Franken.

Een zeer gewaardeerde collega-praktijk uit het Valkenswaardse, waar ik in de afgelopen jaren altijd een heel prettig contact mee heb gehad. Een logische keuze, want Fysiotherapie Franken en zijn team staan voor dezelfde kwaliteit als ik: u blijft dus in goede handen.

Deze overname brengt voor u dan ook geen grote veranderingen met zich mee. U kunt erop vertrouwen dat u dezelfde kwaliteit en zorg krijgt die u ook van ons gewend bent. Op dezelfde locatie ook, op Vlaslant dus.

Bovendien blijven al onze medewerkers gewoon werkzaam in de praktijk en het beweegcentrum: u zult dus de huidige vertrouwde gezichten blijven zien. Daarnaast zal ik in het komende jaar ook zelf nog een aantal dagen per week op Vlaslant aanwezig zijn.

Het enige wat eigenlijk verandert is het telefoonnummer: voor het maken van afspraken belt u voortaan naar 040 – 201 3664.

Ik wil u hartelijk danken voor het vertrouwen dat u de afgelopen jaren in mij en ons team heeft gesteld.

 

Met vriendelijke groet,

Walter de Natris

bottom of page